Založ si blog

Keď pseudointelekt požiera zdravý rozum alebo, kto do teba kameňom, ty doňho SCHUTZOM

Žijeme v úžasnej dobe. V dobe, keď sa nikoho nebojíme a nezastraší nás ani nejaká hybridná vojna. V dobe, keď proti ruským dezinformáciám bojujeme ešte väčšími dezinformáciami a na stránkach mienkotvorného denníka, ktorý bojuje proti fejkňús si môžeme dovoliť uverejňovať podobné fejkňús. Bravó pán Peter Schutz. Máte pravdu, nebojujme proti ruskej propagande faktami. Bojujme proti nej informačným paškvilom. Kto do teba kameňom, ty doňho Schutzcom.

A potom nám ostáva už len veriť, že čitateľ zahodí zdravý rozum a uverí vašej interpretácii toho, že prezident Putin sa do „samokarantény“ uchýlil preto, lebo nedôveruje ruskému zdravotníctvu. Žiaľ „Hnilobnú ruskú infraštruktúru, ktorej sa nepribližuje žiadna z ďalších najzavírusovanejších krajín“ , ako ste ju nazvali, neviem posúdiť, lebo na rozdiel od vás som ruské zdravotníctvo nezažil. Ale verím, že vychádzate z vlastnej skúsenosti.  A tak isto verím, že ste sa bol osobne pozrieť za Ural, o ktorom ste v súvislosti s Covidom napísali, že „za Uralom nemá kto koho nakaziť“. Chcem tomu veriť, že ste tam boli, bystrozrako ste dovideli až po Čukotku a videli ste, že je to ľudoprázdna zem. Inak by som bol sklamaný, lebo komu má človek v dnešnej dobe veriť, keď nie vám. Rovnako verím, že pán Kollár si váš komentár /o tom že sa stretol s ruským veľvyslancom, čo je podľa mňa nehorázna drzosť, lebo je to len predseda Národnej Rady / vezme k srdcu. A to, že spolu so zahraničným výborom založil medziparlamentnú skupinu priateľstva s Ruskou federáciou, si mohol tiež odpustiť. Ako píšete je to „škandál škandálov“. No FUJ. K srdcu si vaše komentáre mal zobrať aj pán Danko, keď bol linčovaný za cesty do Ruska a za svoje blízke vzťahy s Rusmi. Sú to neodpustiteľné veci. Ale máme svetlo na konci doby temna a dobrá správa je pán Schutz, že rusofóbne ťaženie prináša ovocie. Kremeľ sa zľakol a toľko omieľané ovplyvňovanie volieb sa zrazu nekonalo. Rusi nepomohli svojmu kamarátovi Dankovi. Nie len, že nevyhral voľby, ale dosiahol len 3,5%. Tvrdo do nich pán Schutz a možno sa vám podarí vymyslieť podobný príbeh ako majú Češi o agentovi Sergejovi Bondovi, ktorý pricestoval do Prahy s ricínom v kufri a chystal sa otráviť, nevieme ktorého, z troch komunálnych politikov.

A na záver chcem poďakovať, za to obrovské šťastie, ktoré sme mali, keď bol paciento-umelec Kalmus podozrivý z toho, že odstraňoval symboly kosáku a kladiva z pomníka na námestí Osloboditeľov v Košiciach. Že sa mu za tie dva roky, kým ho súd oslobodil, nič nestalo. Samozrejme, že odstránenie kosáku a kladiva v Košiciach sa nedá porovnať s odstránením sochy maršála Koneva v Prahe, ale Rusi tu mohli poslať agenta, aby ho napríklad kopol do zadku, alebo vyťahal za uši, alebo tak.

 

 

 

 

Upozornenie : Pseudointelekt môže požierať aj zdravý rozum autora článku.

Tak sa trochu ukľudnime – dnes o trestoch za korupciu

31.01.2024

Zamyslel som sa nad vyjadrením predsedníčky poslaneckého klubu KDH pani Holečkovej, že vo Fínsku mali za päť rokov jeden trestný čin korupcie, zatiaľ čo na Slovensku ich bolo 150. Ako ďalej pokračovala: „naozaj mi chcete páni povedať, že keď tu niekto na Slovensku zoberie úplatok 150 tisíc eur, dneska by dostal 10-15 rokov, potom keď prejde táto hanebná novela, tak čo [...]

Vďaka Igor, vďaka!

26.05.2020

Ďakujem pán premiér, že ste vyhral voľby a zostavil túto vládu. Len vďaka tomu, čo tu zažívame posledné týždne, som si spomenul na starý rockový vypalovák, ktorý sa hrával v našich kluboch. VĎAKA IGOR, VĎAKA !!! :

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Progresívci sa pre schválené zmeny v RTVS oblečú do čiernej, avizujú protesty. Podľa SaS urobí vláda z RTVS dezinformačné médium

24.04.2024 17:41

Poslankyňa Zora Jaurová povedala, že upravená verzia zákona je rovnakou hrozbou, ako pôvodná verzia.

Fico

Fico chce prešetriť prideľovanie spisov na Najvyššom súde. Prideľujú sa transparentne, kontrola bola arogantná, odpovedá Šikuta

24.04.2024 16:51, aktualizované: 17:25

Podľa šéfa Smeru je podozrivé, že najcitlivejšie veci pripadali senátu 5T sudcu Juraja Klimenta.

Rusko, Ukrajina, vojna, konflikt, Donbas

Omilostení zločinci páchajú v Rusku zverstvá. Brutálne vraždy a znásilnenia veteránov z frontu otriasli krajinou

24.04.2024 16:17

Bývalý vojak svoju obeť najskôr uškrtil a potom rozrezal jej telo na menšie časti, ktoré natlačil do dvojice kufrov. Ďalší brutálne zavraždil a znásilnil penzistku.

súdna rada výbor

Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady, Mazák a Majerník to odmietajú

24.04.2024 15:20, aktualizované: 18:00

Koaliční poslanci odvolávanie odôvodňujú stratou dôvery a pochybnosťami o svedomitom výkone právomocí členov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 44
Celková čítanosť: 177750x
Priemerná čítanosť článkov: 4040x

Autor blogu