Založ si blog

Vďaka Igor, vďaka!

 

 

 

Ďakujem pán premiér, že ste vyhral voľby a zostavil túto vládu.

Len vďaka tomu, čo tu zažívame posledné týždne, som si spomenul na starý rockový vypalovák, ktorý sa hrával v našich kluboch.

VĎAKA IGOR, VĎAKA !!! :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tak sa trochu ukľudnime – dnes o trestoch za korupciu

31.01.2024

Zamyslel som sa nad vyjadrením predsedníčky poslaneckého klubu KDH pani Holečkovej, že vo Fínsku mali za päť rokov jeden trestný čin korupcie, zatiaľ čo na Slovensku ich bolo 150. Ako ďalej pokračovala: „naozaj mi chcete páni povedať, že keď tu niekto na Slovensku zoberie úplatok 150 tisíc eur, dneska by dostal 10-15 rokov, potom keď prejde táto hanebná novela, tak čo [...]

Keď pseudointelekt požiera zdravý rozum alebo, kto do teba kameňom, ty doňho SCHUTZOM

15.05.2020

Žijeme v úžasnej dobe. V dobe, keď sa nikoho nebojíme a nezastraší nás ani nejaká hybridná vojna. V dobe, keď proti ruským dezinformáciám bojujeme ešte väčšími dezinformáciami a na stránkach mienkotvorného denníka, ktorý bojuje proti fejkňús si môžeme dovoliť uverejňovať podobné fejkňús. Bravó pán Peter Schutz. Máte pravdu, nebojujme proti ruskej [...]

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 44
Celková čítanosť: 177516x
Priemerná čítanosť článkov: 4034x

Autor blogu