Zuzka je charakter

20. marca 2019, modrydrak, Nezaradené

Dnes s trochou irónie :

Práve som si prečítal informáciu, že pani Čaputová sa vzdala funkcie podpredsedníčky Progresívneho Slovenska. A tak som sa zamyslel nad tým, prečo tak spravila. Je presvedčená, že vyhrá druhé kolo prezidentských volieb, alebo sa naozaj „postavila zlu“ ?

Ako sa raz vyjadrila „celý svoj doterajší život som bojovala proti neprávosti“

Mám to chápať tak, že  nechce byť súčasťou Progresívneho Slovenska, ktorej líder pán Štefunko je spolumajiteľom firmy Monogram Technologies, ktorá dodávala Žilinskej Univerzite predražené služby?

Do firmy Monogram Technologies vstúpil pán Štefunko v roku 2008 cez firmu Monogram Ventures. Ako sa už písalo, spoločnosť Monogram Technologies, dodala licencie na IBM dopravné centrum Žilinskej univerzite. V tom čase sa licencie predávali za cca 67 500 eur. Firma Monogram Technologies ich dodala za 174 000 eur. Celkovo sa dodali 3 licencie v celkovej hodnote 522 000 eur, čím Univerzita mohla pravdepodobne ušetriť 320 000. A to sa jednalo len o jednu položku tendra. Celkovo ich bolo 38.Pán Śtefunko sa obhajoval tým, že v uvedenej firme mal menšinový podiel a obchod nemohol ovplyvniť.

Niečo tu smrdí. A to sa ešte nedostali ku „korytu“.

Takže, budem žiť v predstave, že sa neblíži druhé kolo prezidentských volieb. Predstavím si, že pani Zuzka je fakt charakter a dištancuje sa od PS aj napriek tomu, že ju v kampani podporili sumou 180 000 eur.