10, 4 mld. eur vo fonde pre migráciu

20. marca 2019, modrydrak, Nezaradené

Môj počítač pravdepodobne chytil vírus a rozhodol sa blokovať všetky dôležité a podstatné informácie na mainstreamových weboch.

Inak si neviem vysvetliť, že som sa nikde nedočítal o tom, že Európsky parlament schválil nový Európsky fond pre azyl a migráciu. V rámci azylovej politiky navrhli navýšiť prostriedky o 51 %, čo činí 10,4 miliardy eur. Tento fond je nástupcom už existujúceho fondu s názvom Azylový, migrační a integrační fond (AMIF).

Každému členskému štátu bude pridelená suma 5 miliónov eur. Z toho by malo ísť 40% na azylovú politiku, 40% na legálnu migráciu a integráciu a 20% na boj proti nelegálnej migrácii a navrátenie cudzincov späť do krajiny pôvodu.

A zdá sa, že povinné kvóty, tu máme opäť len pod iným názvom :

Krajiny EU, by mali každé dva roky čerpať jednorázové príspevky vo výške 10 000 eur na každú osobu prijatú v rámci presídlenia , alebo na každého neplnoletého, bez doprovodu, ktorému štát zaistí azyl. A navyše budú mať členské štáty nárok na extra jednorázový príspevok pre rodinných príslušníkov v rámci zlučovania rodín.

Prikladám aj PrtSc, ako hlasovali naši poslanci v Európskom parlamente o Európskom fonde pre azyl a migráciu, dňa 13.3.2019.

 

zdroj : votewatch.eu